Canon iR2645i DN A/3 Másoló

1,177,400 Ft

Cikkszám: 3811C004AA Kategóriák: , ,

**A DADF-BA1 tető tartozék**
*Robusztus, megbízható és rendkívül hatékony A/3-as, fekete-fehér multifunkciós nyomtató fejlett biztonsági és költségfigyelési lehetőségekkel. Tökéletes dokumentumkezelő megoldás a modern irodák számára – komoly nyomtatási követelményeket támasztó vállalkozásokra optimalizálták.
* **Főbb előnyei, tulajdonságai:** *Fejlett testreszabás: a kijelzőopciók egyszerre több felhasználó számára is lehetővé teszik, hogy a napi feladataik felgyorsításának céljából testre szabják az egyérintéses vezérlőelemeket *Munkafolyamat-hatékonyság: a nagy papírkapacitás és a gyors dokumentumfeldolgozás garantálja a kitűnő teljesítményt a nagy mennyiségű nyomtatási feladatok ellátásához *Mobil csatlakozási lehetőség: nyomtasson, szkenneljen, másoljon és küldjön dokumentumokat bármilyen kompatibilis eszközről a fejlett mobil csatlakozási lehetőségek segítségével! *Fokozott biztonság: óvja meg készülékét, adatait és hálózatát többrétegű biztonsági megoldással! *Használhatóság: egyszerű kezelés és vezérlés a munkafolyamatok leegyszerűsítésére tervezett, intuitív interfésznek köszönhetően *Felhőalapú megoldások kezelése
Hozza ki a legtöbbet befektetéséből felhőalapú nyomtatáskezelési megoldásunk, a uniFLOW Online Express segítségével. *Intuitív kijelző: 17,8 cm-es (7 hüvelykes) nagy méretű, színes érintőképernyő egyszerű kezelhetőséggel *Kiváló minőségű képek: akár 1200×1200 dpi nyomtatási felbontás *Kellék:iR26XX Toner C-EXV59 (30.000 oldal), induló tonert nem tartalmaz a készülék!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Canon iR2645i DN A/3 Másoló” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.