Gazdaságos irodagépek

GAZDASÁGOSAN ÜZEMELTETHETŐ IRODAGÉPEK, NYOMTATÓK MÁSOLÓK FORGALMAZÁSA

Célunk, hogy hosszú távra és jó minőségű eszközöket gépeket biztosítsunk ügyfeleink részére, illetve ha például nyomtatóról van szó, a kellékek, kiegészítők, festékek megfizethető áron legyenek beszerezhetők.

Több tízezer forintot spórolhatsz, ha most jól választasz. Ha most túl sokat költesz a nyomtatásodra vagy nem elég megbízhatók az eszközeid, akkor segítségünkkel megtalálod a jobb megoldást. Már több tucat ügyfelünknek segítettünk ezzel a módszerrel megtalálniuk az új nyomtatót az irodába, például: Olyan nyomtatót ajánlunk, ami nemcsak népszerű, de a festék toner is hihetetlen kedvező áron beszerezhető az eredeti új festék árakhoz képest.

Példa: egy eredeti CF-226A toner kb. Br. 50.000 ft ba kerül, ez nagyon drága, viszont nálunk elérhető a CF-226 újraépített kiváló minőségű festéktoner /nem kínai gyártmány/ Br. 14.990 ft. os kiskereskedelmi áron!

Tehát összefoglalva sohasem szabad nyomtató/másoló gépeket szakértelem nélkül megvásárolni, mert a későbbiekben súlyos meglepetések érhetnek bennünket.

MULTIFUNKCIÓS NYOMTATÓK ÉS FÉNYMÁSOLÓ ÜZEMELTETÉSE - BÉRLÉSE

Azt látjuk és tapasztaljuk, hogy ma már sok vállalkozás dönt úgy, hogy nem szeretnének költséges és drága irodagépekbe beruházni, inkább eszközt bérelnének, hiszen ebben az esetben sem gépet, sem festékeket, semmilyen kiegészítőt nem kell megvásárolni.

Amennyiben nyomtatót / másolót bérelnének, vállaljuk a gép kiszállítását, beüzemelését, egyszóval mindent, ami az induláshoz szükséges.
 
Havi elszámolás és negyedéves túlnyomás alapján állítjuk ki a számlát, és az adott összegen kívül semmilyen rejtett költségekkel számolni nem kell. Cégünk végzi a festékek utánpótlását illetve a gépek karbantartását.
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal, és azonnal állunk rendelkezésére, valamint mindenféle elkötelezettség nélkül adunk ajánlatot e-mailben.